Schoonmaakbedrijf Baarn

Schoonmaakbedrijf Baarn

Schoonmaakbedrijf Baarn?

 

Bij HD Cleaning bent u aan het juiste adres.

HD Cleaning is een schoonmaakbedrijf dat schoonmaakwerkzaamheden levert in: Baarn. Bent u opzoek naar een kwalitatief, zorgeloos en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Baarn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Schoonmaak in HD kwaliteit!

 

Wij passen ons in deze situatie meer dan ooit aan aan uw wensen, eisen en behoeften. Schoonmaakbedrijf HD Cleaning biedt u bovendien de garantie van hoogwaardige schoonmaak hulp van effectieve reinigingsmiddelen. Gemotiveerde vakmensen voorzien in een uitgebreid dienstenpakket voor het dagelijkse onderhoud, gespecialiseerde reiniging en allerlei facilitaire diensten. We hechten ook veel waarde aan persoonlijke contacten, zowel met de opdrachtgever als met onze medewerkers, waarbij we alle partijen graag betrekken bij de ontwikkelingen binnen onze organisatie. HD Cleaning: service en kwaliteit 24 uur per dag uit voorraad leverbaar ook in Baarn.

HD Cleaning heeft een vast team gediplomeerde specialisten. Onze medewerkers voeren éénmalige of periodieke opdrachten uit zoals schoonmaak onderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging, e.d. en ondersteunen de parttimers die de dagelijkse werkzaamheden uitvoeren in Baarn. Er wordt gewerkt aan de hand van een vast werkprogramma dat vooraf, in overleg met de opdrachtgever wordt opgesteld.

Veranderingen, zoals onverwachte wijzigingen in de werkprocedure, worden door onze mensen vakkundig verwerkt. Bij ziekte of verlof wordt voor geschikte vervangers gezorgd. Door regelmatige werkcontroles en een consequent werkschema garanderen wij u een "schoon" eindproduct onder andere in Baarn.